ΜΟΝΩΣΕΙΣ

ΥΓΡΟΘΕΡΜΙΚΗ

Διεύθυνση - ΜΟΝΩΣΕΙΣ – ΥΛΙΚΑ Διεύθυνση: ΜΑΡΚΟΥ ΜΠΟΤΣΑΡΗ 33 Τ.Κ. - ΜΟΝΩΣΕΙΣ – ΥΛΙΚΑ Τ.Κ.: 13231
Περιοχή - ΜΟΝΩΣΕΙΣ – ΥΛΙΚΑ Περιοχή: Πετρούπολη Κατηγορία - ΜΟΝΩΣΕΙΣ – ΥΛΙΚΑ Κατηγορία: ΜΟΝΩΣΕΙΣ – ΥΛΙΚΑ
Τηλέφωνο - ΜΟΝΩΣΕΙΣ – ΥΛΙΚΑ Τηλέφωνο: 2105029175 Fax - ΜΟΝΩΣΕΙΣ – ΥΛΙΚΑ Fax: 2105029175
Κινητό - ΜΟΝΩΣΕΙΣ – ΥΛΙΚΑ Κινητό: 6944748419 E-mail - ΜΟΝΩΣΕΙΣ – ΥΛΙΚΑ E-mail:
Υπεύθυνος - ΜΟΝΩΣΕΙΣ – ΥΛΙΚΑ Υπεύθυνος: ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΛΑΜΠΡΟΣ Τηλέφωνο υπεύθυνου - ΜΟΝΩΣΕΙΣ – ΥΛΙΚΑ Τηλέφωνο υπεύθυνου: -
Ιστοσελίδα - ΜΟΝΩΣΕΙΣ – ΥΛΙΚΑ Ιστοσελίδα:
Σχετικά με εμάς ΥΓΡΟΘΕΡΜΙΚΗ - ΜΟΝΩΣΕΙΣ- ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ - ΥΓΡΟΜΟΝΩΣΕΙΣ - ΣΤΕΓΑΝΩΣΕΙΣ - ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ - ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΕΙΣ - ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΕΙΣ - ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ, ΑΤΤΙΚΗ  -  ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Η εταιρεία ΥΓΡΟΘΕΡΜΙΚΗ ΛΑΜΠΡΟΣ ΣΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ είναι μία τεχνική - κατασκευαστική εταιρεία μονώσεων με πολυετή εμπειρία στον χώρο μόνωσης κτιρίων. Διαθέτουμε έμπειρο εξιδεικευμένο τεχνικό προσωπικό και μηχανήματα για την άμεση και αποτελεσματική λύση κάθ...
Επισκέπτες: 32273

ΥΓΡΟΘΕΡΜΙΚΗ

ΥΓΡΟΘΕΡΜΙΚΗ

Σχετικά με εμάς


ΥΓΡΟΘΕΡΜΙΚΗ - ΜΟΝΩΣΕΙΣ- ΜΟΝΩΣΕΙΣ ΤΑΡΑΤΣΩΝ - ΥΓΡΟΜΟΝΩΣΕΙΣ - ΣΤΕΓΑΝΩΣΕΙΣ - ΣΤΕΓΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ - ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΕΙΣ - ΘΕΡΜΟΠΡΟΣΟΨΕΙΣ - ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ, ΑΤΤΙΚΗ  -  ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Η εταιρεία ΥΓΡΟΘΕΡΜΙΚΗ ΛΑΜΠΡΟΣ ΣΠ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ είναι μία τεχνική - κατασκευαστική εταιρεία μονώσεων με πολυετή εμπειρία στον χώρο μόνωσης κτιρίων. Διαθέτουμε έμπειρο εξιδεικευμένο τεχνικό προσωπικό και μηχανήματα για την άμεση και αποτελεσματική λύση κάθε προβλήματος της οικοδομής σας. Η πολυετής παρουσία μας πάνω από σαράντα χρόνια στον χώρο των μονώσεων, μας δίνει την δυνατότητα να εγγυηθούμε με την χρήση των σωστών υλικών την άμεση λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε. Η εταιρία μας αναλαμβάνει την εκτέλεση πάσης φύσεως μονωτικών εργασιών από τα θεμέλια εώς την ταράτσα του σπιτιού σας. Με εξιδεικευμένα συνεργεία και υψηλής ποιότητας πιστοποιημένα υλικά των μεγαλύτερων εταιριών της Ελλάδας και της Ευρώπης. Η εταιρία μας παρέχει δωρεάν έλεγχο, μελέτη και προσφορά κάθε έργου και αμεσότητα εκτέλεσης.

 

 

Υπηρεσίες


 

Θερμομονώσεις Υγρομονώσεις Προστασία Μόνωσης

• Ταράτσες

• Κεραμοσκεπές

• Πυλωτές

• Τοιχία εξωτερικά

• Τοιχία εσωτερικά

• Υπόγεια

• Ταράτσες

• Υπόγεια

• Τοιχεία

• Πισίνες

• Ταρατσόκηποι

• Δεξαμενές

• Πλακοστρώσεις

• Βιομηχανικά Δάπεδα

• Τσιμεντοκονίες

• Πλακάκια

 

Επικοινωνία


Τηλέφωνο: 2105029175

Κινητό: 6944748419

E-mail: laboikonomoy@gmail.com

 

ΥΓΡΟΘΕΡΜΙΚΗ

Προϊόντα & Συνεργάτες


Η εταιρία ΥΓΡΟΘΕΡΜΙΚΗ συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες εταιρίες της Ελλάδας και της Ευρώπης και προμηθεύεται τα καλύτερα πιστοποιημένα υλικά τους, δοκιμασμένα σε ποιότητα και αντοχή από τα έμπειρα συνεργεία μας. Όλα τα υλικά έχουν πιστοποιητικό CE.

 

             

 

ΥΓΡΟΘΕΡΜΙΚΗ

Ανεστραμένη μόνωση δώματος 


Μετά τον καλό καθαρισμό της επιφάνειας δημιουργούμε ρύσεις με αφρομπετό – περλομπετό – τσιμεντοκονία. Αφού στεγνώσει σε μερικές μέρες τοποθετούμε το θερμομονωτικό υλικό που θα είναι μόνο εξηλασμένη πολυστερόλη (POW – FIBRAN – ΤΙΚΤΑΣ) με ελάχιστο πάχος 5εκ. Καθ’ επιλογή του πελάτη αλλά και τη χρήση του δώματος τοποθετούμε αποστραγγιστικό γεωύφασμα. Η πάνω από την στεγάνωση (ασφλτόπανα) τοποθετούμε θερμομονωτικό πλακάκι λευκού χρώματος που στην κάτω του πλευρά υπάρχει εξηλασμένη πολυστερίνη.

Τοποθετούμε το θερμομονωτικό υλικό που θα είναι ΜΟΝΟ εξηλασμένη πολυστερίνη (POW-FIBRAN-ΤΙΚΤΑΣ), με ελάχιστο πάχος 5 εκ.

Καθ’επιλογή του πελάτη αλλά και τη χρήση του δώματος, τοποθετούμε αποστραγγιστικό γεωύφασμα και κροκκαλα λευκού χρώματος, διαμέτρου 3-5 εκ. Ή πάνω από τη στεγάνωση (ασφαλτόπανα) τοποθετούμε θερμομονωτικό πλακάκι λευκού χρώματος που στην κάτω του πλευρά υπάρχει εξηλασμένη πολυστερίνη.

 

 

ΥΓΡΟΘΕΡΜΙΚΗ

Κλασσική μόνωση ταράτσας



Φράγμα υδρατμών – θερμομονωτικό – ρήσεις – στεγάνωση.
Στην κλασσική περίπτωση μόνωσης, αφού καθαρίσουμε καλά την ταράτσα τοποθετούμε το φράγμα
υδρατμών περνώντας πίσσα νερού ώστε να εμποδίζουμε τους υδρατμούς που δημιουργούνται να
εισέλθουν μέσα στη μόνωση.
Στο επόμενο στάδιο τοποθετούμε το θερμομονωτικό υλικό που μπορεί να είναι εξηλασμένη
πολυστερίνη (τύπου DOW, FIBRAN, ΤΙΚΤΑΣ 5cm ελάχιστο πάχος). Η διογκωμένη πολυστερίνη 5ps 100
και πάνω.
Πάνω από το θερμομονωτικό υλικό γίνεται η διάστρωση τσιμεντοκράματος αποτελούμενο πχ
αρφομπετό, περλομπετό, τσιμεντοκονία τα οποία σκεπάζουν το θερμομονωτικό υλικό και δίνουν
ρύσεις στο υπόστρωμα ώστε να εξασφαλίσει τη σωστή ροή των όμβριων υδάτων.
Αφού στεγνώσει μερικές μέρες το υλικό ρύσεων (για να μην εγκλωβίσουμε υγρασία στη μόνωση)
περνάμε όλη την επιφάνεια της ταράτσας με ασφαλτόκολα για να δημιουργήσουμε την στεγανολεκάνη
με σφαλτικές μεμβράνες.
Οι ασφαλτικές μεμβράνες πρέπει να έχουν ελάχιστο βάρος 4,5 εώς 5 kg/m2. Πολυεστερικό οπλισμό να
είναι τουλάχιστον ΑΡΡ. Η κόλλησή τους γίνεται σε όλη την επιφάνια με την χρήση φλόγιστρου.
Επικαλύπτεται η μία με την άλλη 10 εκατοστά σηκώνεται περιμετρικά τουλάχιστον 10 εκατοστά. Όπου
χρειάζεται τοποθετείται ασφαλτική μαστίχη (Ηλιακοί θερμοσίφωνες, κεραίες κτλπ.)

 

   

 

ΥΓΡΟΘΕΡΜΙΚΗ

Προστασία μόνωσης με ταρατσόπλακες.



Οι ταρατσόπλακες είναι ελαφριές πλάκες από λευκό η γκρι μπετόν. Τοποθετούνται με περιμετρικό
αρμό ενός εκατοστού σε όλες τις πλάκες και κεντρικοί αρμοί συστολής – διαστολής που το γέμισμά
τους γίνετε με ακρυλικό στόκο. Περιμετρικά γίνονται λούκια για την ασφάλεια του ασφαλτόπανου και
τη σωστή ροή του νερού από τα στηθαία.
Θεωρείτε η πιο σωστή μόνωση γιατί η στεγάνωση είναι στο επάνο μέρος και τα υλικά είναι όλα στεγνά
από την βροχή.

 

    

 

ΥΓΡΟΘΕΡΜΙΚΗ

Στεγάνωση Ταράτσας


     

Στεγάνωση δώματος με ασφαλτόπανο

Τα ασφαλτόπανα ή ασφαλτικές μεμβράνες είναι στεγανωτικά φύλλα πάχους περίπου 3-4 χιλιοστών, διαστάσεων 10x1 μ. Η μάζα τους αποτελείται από εξευγενισμένη άσφαλτο, βελτιωμένη με πολυμερείς ουσίες SBS και APP. Αυτή η μάζα είναι ο οπλισμός του ασφαλτόπανου και του δίνει μηχανικές αντοχές.

Ο λόγος που χρησιμοποιούμε τόσο ευρέως τα ασφαλτόπανα είναι συνδυασμός αξιοπιστίας, οικονομίας και μεγάλη αντοχή στο χρόνο. Ένα ασφαλτόπανο για να εγγυηθεί αξιόπιστη στεγάνωση στην ταράτσα σας, πρέπει να έχει μίνιμουμ βάρος. Έτσι ένα ασφαλτόπανο πρέπει να ζυγίζει τουλάχιστον 4,5 κιλά το μ3 (45 κιλά το ρολο).

Ένα ασφαλτόπανο εκτός από το βάρος, ρόλο παίζει και η ποιότητα της ασφαλτικής μαζας. Έτσι τα ασφαλτόπανα χωρίζονται σε δυο μεγάλες ομάδες. Τα ελαστομερή SBS και τα πλαστομερή ΑΡΡ. Τα ελαστομερή ασφαλτόπανα προτείνονται για στεγανώσεις σε μεγάλες επιφάνειες (400-500μ2) και σε πολύ ψυχρούς χειμώνες (-10 -20 βαθμούς Κελσίου).

Η επικάλυψη του ασφαλτόπανου με ορυκτή ψηφίδα, το προστατεύει από την ήλιο, του δίνει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και επίσης μια καλύτερη βατότητα. Η εφαρμογή του ασφαλτόπανου πρέπει να γίνεται από έμπειρα συνεργεία, γιατί παρατηρούνται τραγική λάθη στην εφαρμογή τους, που μπορεί να επιφέρουν την καταστροφή του σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα.

Η εφαρμογή του ασφαλτόπανου πρέπει να γίνεται σε ταράτσες με ικανοποιητικές ρήσεις (να μην κρατάει πάνω νερό), γίνεται με χρήση φλόγιστρου και η κόλησή του γίνεται σε όλη την επιφάνεια.

 

ΥΓΡΟΘΕΡΜΙΚΗ

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΘΕΡΜΟΜΟΝΩΣΗ 


 

 1.  ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΙΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.

Μετά την εξωτερική θερμομόνωση του σπιτιού σας,θα διαπιστώσετε σημαντική διαφορά και ένα πραγματικά θεαματικό αποτέλεσμα. Αυτό οφείλεται σε δύο βασικά χαρακτηριστικά.

ΠΡΩΤΟΝ: Με την εξωτερική θερμομόνωση εχαλείφονται οι θερμογέφυρες από τα σημεία επαφής των δοκών και των υποστηλωμάτων με την τοιχοποιία. Για οσους δεν γνορίζουν,θερμογέφυρες είναι τα σημεία όπου διακόπτεται το θερμομονωτικό υλικό,και αποτελούν σημαντική πηγή θερμικών απωλειών.

ΔΕΥΤΕΡΟ: και σημαντικό χαρακτηριστικό είναι πως εφαρμόζεται η βασική αρχή,που λέει ότι ”η θερμομόνωση είναι ποιο αποτελεσματική ώταν τοποθετηθεί στο εξωτερικό τμήνα του κτιρίου” Με αυτό τον τρόπο λοιπόν,πετυχαίνετε μείωση στην κατανάλωση του ρεύματος και πετρελαίου 45-60%,τόσο για δροσισμό το καλοκαίρι όσο και για θέρμανση το χειμώνα. Ταυτόχρονα βέβαια,αναβαθμίζετε γενικότερα το κτίριο,καθώς και το βιοτικό σας επίπεδο,καθώς πλέον διαμένετε με άνεση στο σπίτι σας.

 

2. ΠΡΟΣΤΙΘΕΜΕΝΗ ΑΞΙΑ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙO.

Όταν εφαρμόσετε εξωτερική θερμομόνωση στους τοίχους του σπιτιού σας,αυτομάτος αναβαθμίζετε και ενεργιακά το κτίριο σας, και έτσι ουσιαστικά κάνετε μία επένδυση που του προσδίδει προστιθέμενη αξία. Μάλιστα σύμφωνα με την ευρωπαϊκή οδηγία 2002/91/ΕΚ,όλα τα κτίρια θα αποκτήσουν ενεργιακή ταυτότητα με βάση την συνολική κατανάλωση ενεργειας(ΚWh/m2). Eχετε υπόψη πως οσα κτίρια δεν πληρούν τις σχετικές προδιαγραφές,δεν θα μπορούν να γίνουν αντικείμενα αγοροπωλησιών η μισθώσεων,ενώ από την άλλη πλευρά κτίρια με υψηλής ενεργειακής κλάσης θα έχουν σημαντικά αυξημένη εμπορική αξία.

 

3.  YΓΡΟΜΟΝΩΣΗ ΠΡΟΣΟΨΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ .

Μέ την εφαρμογή της εξωτερικής θερμομόνωσης στους τοίχους του σπιτιού σας,το προστατεύετε εξωτερικά από την υγρασία και το νερό της βροχής,ενώ και στο εσωτερικό δεν επιτρέπει την ανάπτυξη ΜΟΥΧΛΑΣ.Εκτός αυτού όμως προστατεύει τους τοίχους σας από τις μεταβολές της εξωτερικής θερμοκρασίας,διατηρώντας το εσωτερικό του σπιτιού σας δροσερό το καλοκαίρι και ζεστό το χειμώνα.


4.  ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΦΕΡΟΝΤΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ

Κάνοντας εξωτερική θερμομόνωση με DOW η θερμομονωτικές του ικανότητες και η μηδενική του υδατοαπορρόφηση του προστατεύει το φέροντα οργανισμό από θερμικές καταπονήσεις και συμπυκνώσεις υδρατμών(ΜΟΥΧΛΕΣ)

 


      

 

ΥΓΡΟΘΕΡΜΙΚΗ

Στεγάνωση τοιχείων 


Στεγάνωση τοιχείων είναι η προστασία των τοιχείων από νερό και υγρασία.

     

Η στεγάνωση τοιχείων γίνεται με δύο τρόπους. Στεγάνωση με ασφαλτική μεμβράνη – ασφαλτόπανο αντιριζικού  τύπου και εφαρμογή με τον ίδιο τρόπο όπως η στεγάνωση δώματος με ασφαλτόπανο.

Ο δεύτερος τρόπος είναι με τσιμεντοειδούς βάσεως κονιάματα.

Η εφαρμογή των κονιαμάτων τσιμεντοειδούς βάσεως εφαρμόζονται αφού έχουν παρέλθει τουλάχιστον 20 ημέρες από τη ρήψη του σκυροδέματος. Για το λόγο να μην πάρει το τσιμεντοειδές υλικό τις ρυγματώσεις – συρρικνώσεις του μπετό, λόγω στεγανώματος, και να μην πάθει αφυδάτωση το υλικό μας από τη μεγάλη ζήτηση του μπετό για νερό. Τα πλεονεκτήματα των τσιμεντοειδούς βάσεως στεγανωτικών υλικών είναι ότι έχουν απόλυτη πρόσφυση στην επιφάνεια του σκυροδέματος οπότε δεν υπάρχουν υδρογέφυρες σε κάποιο άλλο σημείο.

Αντέχει τις μηχανικές καταπονήσεις και δεν τραυματίζεται εύκολα όπως τα άλλα υλικά κατά το μπάζωμα. Η εφαρμογή των τσιμεντοειδών στεγανωτικών κονιαμάτων δεν πρέπει να γίνεται με θερμοκρασία περιβάλλοντος μικρότερη των 5ο C για να μην παγώσει το υλικό και όχι μεγαλύτερη των 25ο C για να μην αφυδατωθεί. Ακόμη, οι εργασίες μόνωσης δεν επιτρέπονται κάτω από βροχή. Το υπόστρωμα κατά την εφαρμογή πρέπει να είναι καθαρό, να μην υπάρχουν υπολείμματα ασβέστη, να έχουν κοπεί οι φουρκέτες τουλάχιστον 1 εκατοστό μέσα στο μπετό, να έχουν αφαιρεθεί τα τρυπόξυλα, να έχουν επισκευαστεί όλα αυτά τα σημεία και οι φωλιές του μπετό. Περνάμε δύο στρώσεις τσιμεντοειδούς στεγανωτικού (τη δεύτερη αφού στεγνώσει καλά η πρώτη) και μετά από δύο ημέρες τοποθετούμε αποστραγγιστική μεμβράνη.

Αν ο υδροφόρος ορίζοντας της οικοδομής είναι πολύ ψηλά θα χρειαστεί αποστραγγιστικό σύστημα με διάτρητη αποστραγγιστική σωλήνα Φ15 γεωΰφασμα και κροκάρα αν είναι δυνατόν γύρω γύρω από την οικοδομή ώστε να αποβάλουμε από τα θεμέλια τα νερά του υδροφόρου ορίζοντα.

 

ΥΓΡΟΘΕΡΜΙΚΗ

Ζαρντινιέρες - Ταρατσόκηπος

           

Ρήσεις θερμομόνωση και στεγάνωση φυτεμένου δώματος και ζαρντινιέρας

Δημιουργία ρήσεων με αφρομπετόν. Αφού στεγνώσει μερικές μέρες, περνάτε ασφαλτοκολλα σε όλη την επιφάνεια.

Η ασφαλτική μεμβράνη (ασφαλτόπανο) που θα τοποθετηθεί, θα έχει καλή ευκαμψία στο κρύο. Κατασκευάζεται από ειδικούς τύπους ασφάλτου με προσθήκη θερμοπλαστικών πολυμερών υλικών (APP) και Preventol B2 (r). To Preventol B2 (r) είναι ένα χημικό πρόσθετο που αποτρέπει τις ρίζες των φυτών να τρυπήσουν τη μεμβράνη.

Έχει μελετηθεί για να καλύπτει όλες τις απαιτήσεις σε κάθε πρόβλημα υγρομόνωσης σε φυτεμένα δώματα και ζαρντινιέρες για να έχει εξαιρετικές αντοχές σε θραύση και διάτρηση αλλά και μεγάλη δυνατότητα επιμήκυνσης, οπλίζεται με μη υφαντά πολυεστερικά υφάσματα.

Είναι ιδανική για χρήση σε συστήματα φυτεμένου δώματος (πράσινης στέγης) για στεγανοποίηση σε όλες τις περιπτώσεις όπου υπάρχει απευθείας επαφή με το έδαφος όπως: χώμα καλλιεργειών, υπόγειοι τοίχοι θεμελίων, ζαρντινιέρες. Η τοποθέτηση γίνεται με φλόγιστρο.

Στο πάνω μέρος του τέλους της ασφαλτικής μεμβράνης, τοποθετείται μεταλλική λάμα στήριξης η οποία και στεγανοποιείται.

Σημείωση: Αν ο χώρος κάτω από τον ταρατσόκηπο – ζαρντινιέρα, θερμαίνεται και κατοικείται, πρώτα τοποθετούμε φράγμα υδρατμών και θερμομονωτικό υλικό 5cm.

 

ΥΓΡΟΘΕΡΜΙΚΗ

Θερμομόνωση - Στεγάνωση Βεράντας

Δημιουργία ρήσεων με αφρομπετόν (αν ο χώρος κάτω από την βεράντα θερμαίνεται και κατοικείται). Πρώτα δημιουργούμε φράγμα υδρατμών και τοποθετούμε θερμομονωτικό υλικό, εξηλασμένη πολυστερόλη ή διογκωμένη πολυστερίνη. Αφού στεγνώσει 2-3 μέρες, στεγανοποιούμε την βεράντα με ασφαλτόπανο ΑΡΡ πολυμερών ουσιών SBS βάρους 4kg m2 χωρίς ορυκτή ψηφίδα και τελική επιφάνεια φυλοπροπυλενίου ή πούδρα.

Εκεί πάνω ο πλακάς θα τοποθετήσει την τσιμεντοκονία και θα κολλήσει το πλακάκι. Η κόλληση είναι σε όλη την επιφάνεια με τη χρήση φλόγιστρου.

 

 

ΥΓΡΟΘΕΡΜΙΚΗ

CAPTCHA Image [ Άλλη φωτογραφία ]